Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, November 18, 2009

Segala Yang Indah Ada di BUTIK eDast



ini sticky mode yerk,

untuk contest dari e-Dast hehe...

untuk entry baru kawan2 boleh scroll bawah yek..tq..

tiba2 ja teringin nak masuk contest dari butik e-Dast nie...

sebab ja penah li shawl dgn kak aidah nie..

memang berbaloi kan akak hehe...

kata kak aidah cara-cara nak menyertainyer :)

Segala Yang Indah Ada di BUTIK eDast

sebab ape ja dah beli kat butik nie memang berbaloi2 cuba tengok gambar ja di bawah

hehe comel kan?? hehe siap PEACE lagi untuk kak aidah@eDast

bagi ja blog BUTIKeDast .. nie memang okay.. sebab dalam banyak blog yang jual shawl ja suka buka blog akak sebab senang nak cari, pastu simple jer.. bukan nak puji tapi memang betul.. pastu bila ja dah cuba li shawl kat butik akak secara online nie, memang okay.. akak pun bagi respond yang best laa pada customer akak hehe...

so, ape lagi kawan2@ blogger ja yang lain JOM TENGOK

BUTIKeDast ..

memang sure kawan2 setuju ape yang ja cakap tadi hehe...

untuk kak aidah selaku pemilik butik tuu tq buat contest nie... hehe..

ja harap ja mendapat perhatian akak dan pengundi2 hehe..

http://emo.huhiho.com

post signature

2 yang ambil kisah:

nEa FleriDa said...

waa akk! nil pasti join.. hehe

eija ^_^ said...

to:nEa FleriDa

hehe.. join tau adik..

Related Posts with Thumbnails