Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, November 23, 2009

terharu dan TAHNIAH :)

hari nie dalam sejarah...

wat pertama kalinyer, de jugak kawan ja sudi meluangkan masa,

sambut birthday ja hehe...

http://emo.huhiho.com

untuk pengetahuan kawan2 memang tak penah pun sambut my birthday tahun2 yang lepas... cuma masa matrik jer housemate wat kan hehe...

http://emo.huhiho.com

ja 25 tahun dah hehe... tua dah ja hehe....

ja nak ucapkan TQ pada j'ea, illa, hajar, pa'ah dan boi....

yang ada pada hari tuu...

nie laa kek ja hehe, macam2 perisa ade hehe

masa nie kami kat McD di Taiping Central, selepas g kenduri geng kami iaitu YATI...

Yati dah selamat menjadi isteri orang pada 20hb November 2009,

kenduri nya jatuh pada hari birthday ja, terharu pun ada, kenduri member wat pada birthday sendiri,http://emo.huhiho.com

niat di hati nak kenduri ja nanti wat masa birthday day ja hehe....

mungkin lain tahun kot hehe...

kepada yati Tahniah dah menjadi PUAN.....

post signature

6 yang ambil kisah:

Mrs Drac said...

ja..hepi besday..smg semua impian terlaksana=)

Durruz Azam said...

hepi bufday~

moga pnjg umur n murah rezeki :)

eija ^_^ said...

tO:Mrs Drac

hehe... tq hehe...

eija ^_^ said...

to:Durruz Azam

hehe..

tq so much hehe...

bellar0ssa said...

kak ja~
birhday ke?? happy bithday kak ja..huhu...moge pnjg umur.murah rezki.. nak kwen jgn lupe jmpot tau.hehe..

eija ^_^ said...

to:bellar0ssa

hehe tq tq tq....

hehe akak tak lupa adik2 bloger akak hehe...

Related Posts with Thumbnails