Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, November 3, 2009

orang kawin VS orang bujang

nak tanya sikit laa kawan2...

ape bezanya perempuan yang berkawin dan bujang??

selain yang pastinya yang dah kawin mesti laa ade teman kan??

okay sekarang nie ja kecik kan skop..

dari segi keje diluar..

ade beza tak??

adakah orang bujang lagi banyak keje dari orang yang berkawin??

adakah orang bujang boleh bawa keje balik rumah.. yang dah berkawin tak boleh bawa balik sebab suami marah? marah ker suami kita tu??

MyEm0.Com

minta pandangan yekkk.. mungkin ja tak nampak lagi sebab ja bujang..

kawan2 yang dah kawin minta comment yekk...

bukan ape ja cuma nak minta pendapat sahaja...

kalau ada yang terasa jangan marah yekkk....

MyEm0.Com

post signature

6 yang ambil kisah:

aidah said...

Pada akak lah dr segi pengalaman, wanita yg bekerjaya kalau dah kawin busynya waduh tuhan je yg tahu. Tu yg byk smpi diri sendiri pun tak terurus. Dulu akak kerja, masa baru2 dpt anak, tiap2 ari gi kerja tido kat pejabat time lunch, selalu tak cukup tido terutama time anak2 sakit. Nasib hubby tak cerewet tentang makan dan hal2 rumah tangga. Kalau tak tak tahu nk kata apa.

Sekarang ni anak2 dh besar barulah rasa tenang sikit, masa lapang pun banyak. Kerja rumah bg surirumah cam akak ni standard lah, mmg tak berkesudahan... ada je kerja, tapi tu small matter je.

cik eja^_^ said...

to:aidah

yer ker kak? anak kan akak hehe.. pikiran kita mesti tak tenterama kalau anak sakit...

ermm ja paham sikit kak :) tapi tak alami lagi laa... nak bersedia sikit2..

asna cute said...

Auu~

asna lum kawin.. xley bg komen hehe ;)

cik eja^_^ said...

to:asna cute

hehe...

asna dikecualikan

bellar0ssa said...

hehe,intan pon xkwen ag kak ja.tp nk komen gak.

bg intan klo dah kwen tu kan.kite kne jg hati byk pihak kan..nk jg ati suami la.keluarga.then de commitment keje lagi.

tp xsume org leh memahami kite.huhu..da way kte handle tu mnunjukkan kematangan dan kebijaksanaan kite.

wah,ckp mcm da kwen plak.hehe.

cik eja^_^ said...

to:bellar0ssa

kan??? benda nie cara kita handle live kita kan??
kalau tak mau memang banyak seribu alasan kan hehe

Related Posts with Thumbnails