Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, November 5, 2009

2nd appoiment :(

semalam malam laa macam biasa....

ja ade appoiment dengan doktor gigi ja...

sampai je klinik rupa2nyer appoiment ja sepatutnya 8hb hehe.. bukan 4hb...

pastu doktor kata cek jer dah sampai kan??

tak nak bagi customer balik lak hehe...

dalam time doktor cek tu... doktor suruh cuba gigit, nganga balik.

"ermmm gigi awak yang bawah nie ade perubahan..

gigi dah mula berjalan(bergerak)"

hati ja sudah rasa gembira sikit...

http://emo.huhiho.com

pastu doktor pun buka yang atas lak, sebab yang bawah dah okay...

tukar dawai dia dari lembut tukar yang keras sikit, de doktor cakap jenis dia... tapi ja tak dengar sangat sebab dalam kepala pikir gigi jer :)

"doktor tak tarik kuat lagi hari nie, tapi awak akan rasa sakit sikit"

haa "SAKIT" masa tuu dah cuak dah... memang rasa sikit sakit bila doktor pasang dawai yang tebal tuu.. gigi dah mula berasa nyut.. nyut...

http://emo.huhiho.com

macam biasa bila dah letak dawai tuu doktor akan ikat dengan tali yang 'berwarna'..

masa tuu pikir doktor ikat mcm biasa laa kan...

dah habis semua, doktor suruh datang balik bulan depan untuk appoiment yang ke3...

nak tahu tak.... balik jer rumah, time nak gosok gigi...

jeng... jeng.....jeng....

http://emo.huhiho.com

rupa-rupanya doktor guna tali warna hijau huhu....

yang asal warna biru....

nie sekarang nie 'hijau' atau' yang bawah 'biru'...

dalam hati 'bagus' betul laa doktor nie, cetus 'kontroversi' jer...

http://emo.huhiho.com

post signature

2 yang ambil kisah:

asna cute said...

heheheh wane hijau? hehehehe
nape x minta warna purple hehee ;)

cik eja^_^ said...

to:asna cute

tulah pasal asna hehe... doktor nak g surprise sgt hehe...

Related Posts with Thumbnails