Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, November 11, 2009

hampeh tul... :)

hehe....

http://emo.huhiho.com

kalau kawan2 perasaan. ..

satu hari ja tak update blog nie... nak tahu kenape??

yelah mane tak nyer... dok failed jer..

dalam hati dah kutuk2 celcom dah hehe...

rupa-rupanya... bil tak bayar...

memang dia failed laa connect hehe...

minggu nie 2nd last hari sekolah...

minggu depan last... keje di sekolah beransur sikit2...

hari Rabu minggu depan dah mula jaga SPM...

minggu depan jugak ja de wat sesi penyampaian hadiah..

http://emo.huhiho.com

untuk student ja yang akan memasuki tingkatan 3 hehe...

masih lagi tak tahu nak bagi ape??

dalam kepala nampak penanda buku (handmakingnyer) dengan keychain :)

ade cadangan tak hehe.... http://emo.huhiho.combukan ape diaorang nie...

merupakan 1st students ja yang ja mengajar dari tahun lepas diaorang form1 tahun nie dah form 2.. tahun depan dah tak jumpa.. diaorang dah g pagi :(

ja akan merindui mereka nanti hehe...

http://emo.huhiho.com


post signature

4 yang ambil kisah:

nEa FleriDa said...

ptut la.. dr td nil bpkir.. g mna lah akk ja nh.. xupdte2 pon blog dye.. rupanye bil xbyr.. hik2

akk! bg pnnda bku :)

LORD ZARA 札拉 said...

kena jaga ya kak?
hehehehe~

best3~
masyuk~

cik eja^_^ said...

to:nEa FleriDa

hehe...
kan wat adik nil tertunggu2 jer..

penanda buku yek adik :)

okay jugak tuu
cuma akak kena cipta laa pulak penanda buku tuu :)

cik eja^_^ said...

to:LORD ZARA

hehe...

nanti zara mesti kena lah...

tambah lagi zara cikgu baru mesti laa kena nanti :)

tahun depan confum kena hehe

Related Posts with Thumbnails