Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, November 13, 2009

which one is better? :)

tgh malam nie ja tak de keje... jadi jangan mare ja post yang bukan2 nie...


ja dengan kaca matanyer ker??
atau tanpa kaca matanyer :)

walaupun ape2 pun...

ja suka kedua-duanyer hehe....

de laa sikit perubahan yang ja boleh wat untuk orang yang berjumpa dgn ja setiap hari hehe...
http://emo.huhiho.com

Note: TQ so much pada blogger ja AYU yang
share mcm mane nak edit gambar hehe... ja suka sangat..
TQ AYU..

post signature

4 yang ambil kisah:

Mrs Drac said...

sbnarnya saye pun pakai spectacles gak..kalo pakai spek nmpk cam educated skit..kunun..hehe..tapi pakai spectacles ni cepat berpeluh n bila kulit berminyak..rasa comot..

ja try tak pakai spek n pakai sikit eyeliner n maskara..try ek!!hehe

cik eja^_^ said...

to:Mrs Drac

oo tu tips masa tak pakai spek ker hehe


tq, tq... tq...

boleh praktik nie...

nEa FleriDa said...

akk.. dua2 comeyl(:.. hehe..kna blnja nieh..(bodek2);D

cik eja^_^ said...

to:nEa FleriDa

hehe..

nak akak belanja yek hehe...

Related Posts with Thumbnails