Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, July 14, 2010

1st time makan burger+ review movie

hahaha...

wahhh tajuk malam nie amat 'angkuh' hehe....

janganlah marah, memang betul ja memang dah lama giler tak makan burger, tak kisah laa dari KFC ker, dari McD ker, dari Burger King ker?? memang tak penah, sebabnya ja pakai braces laah kan. boleh makan tapi nak menikmati burger tuuu tak de hehe..


sedap kan?? tak tahu macam nak gambarkan perasaan ja bila jumpa burger nie hehe

jadi malam tadi lepas tgk wayang dengan yong makan laa Burger King yang pertama kali kat IPOH. hehe dan Allhamdulillah malam nie ja dapat rasa menikmati burger tuu buat pertama kali selepas setahun tak makan burger hahaha...

kami tgk wayang cite ape?? cite ECLIPSE TWILGHT laa kan hehe.....

Review :

ermmm.. cite nie betul laa orang kata agak slow laa sikit, memang banyak bercakap pun, tapi ja tadi masa menonoton tak de pulak rasa bosan sangat. cuma adegan romantik antara EDWARD dengan Bella tuu agak selalu laa mcm bosan jer nak tgk couple nie kan :) tapi yang best masa pertempuran vampire dengan wolf + keluarga cullen tuu yang best laaa dalam banyak2 babak dalam cite nie :)

dan akhir sekali de ker??? perempuan seperti Bella tuu dalam dunia nie??? dalam satu masa akan ada dua lelaki yang hensem akan terpikat pada kita?? dah laa dua2 orang sanggup membahayakan nyawa untuk nyawa Bella nie, issshhh kalau de laa perempuan seperti Bella nie ja tak tahu laa ape nak buat kan :)

overall cite nie ja bagi 3 bintang daripada 5 :) nak tunggu cite baru melibatkan semua hero action nanti hehe.. mesti en. tunang pun suka tengok pee hehe...

post signature

8 yang ambil kisah:

n@m@n said...

tiba² lapar di tengah malam..

Entri terbaru chekgu

nak header percuma tak?

hudhud said...

ok, esok jugak I nak terjah burger king. hihihi :P

Oong-ong said...

wah..saedap nye..tp sedap lg pizza aku mkn td..haha

♥♥ eija ♥♥ said...

to:n@m@n

hehee...

membuatkan orang akan lapar malam2 nie hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:hudhud

hehe bertambah lagi laa costumer burger king hehe..

tq singgah blog ja :O

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Oong-ong

nak chalenge dgn piza kalah laa burger hehe

Raihanna said...

sumpah meleleh wokeh rai tengok burger2 nie..
isk2..rindu nya nak makan....
sini semua tak halal ='(
nanti kite balik.. kak eija belanja rai tau..hik2

kak..dah lama ke pakai braces..
berapa kos akak pasang?
rai teringin nak pakai

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Raihanna

hehe boleh jer nak belanja adik rai nie hehe..

akak pakai tak sampai setahun adik...
kos dia ikut doktor dan ikut kita pun gigi mcm mane punya treatment :)

Related Posts with Thumbnails