Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, July 16, 2010

~my 1st making cake~

ermmmm baru hari nie,

ja boleh nak buat enrty yang dalam lama tersimpan nie....

masih ingat kah yang ja ada cakap nak buat KEK INDULGANCE? hehe...

inilah hasilnya.....

inilah 1st kek yang ja buat, yang ada filing di tengah-tengah nya.....

ja dapat resepi kek nie dari blogger adik Rai. nak tahu resepi dia klik ----> SINI

tengok laaa kek ja banding kan dengan kek adik Rai buat berbeza sekali kan hehe.. maap adik Rai akak cilok ja kek cantik adik buat nie hehe...

ja dah bagi sikit tester, kakak-kakak sekolah kata semua okay, cuma moose dia masih lagi tak sama dengan SECRET RECIPIES ermmm... memang susah @ renyah nak buat kek nie, betul tak adik Rai? baru ja tahu... no wonder laaa kek sepotong kat SECRET RECIPIES mahal.....

apa-apa pun tq pada adik Rai....

post signature

4 yang ambil kisah:

bellar0ssa said...

uihhhh nampak sangat sedap.heee

heee raii tu member skolah intan dulu kak.wee

♥♥ eija ♥♥ said...

to:bellar0ssa

yer ker??

patut laa dua2 jadi doktor hehe...
kawan rupanya hehe

Raihanna said...

intan: hehe... alamak..jumpa pula kite kat sini intan... kih2...

kak eija: kak...rai nye cake comot2 je..segan rai... rai amek resepi tu dari kak wan... tapi kak wan nya cake nampak jadi sangat2.... cake akak pun rai tengok ok... janji rasa dia sedap kan kak... takpe2.. pasni kita cuba lagi k...

ha a..tol tu kak.. kek nie banyak keje nak wat.... lepas dah sapu kena masuk peti ais...pastu sapu agy masuk peti ais... haih.... kalau musim panas memang leceh kan...

papepun thanx kak sebab sudi mencuba.

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Raihanna

hehe...

memang nak mencuba pun....
tak de ape2 nak ucap terima kasih pun hehe....

Related Posts with Thumbnails