Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, July 8, 2010

kawan-kawan okay tak??

wahhh dah pukul 1 pagi tak tido lagi nie....

hehe... ja suka malam nie...

ja dapat dua ilmu malam nie masa godek-godek internet niee

  1. ja dapat belajar guna Illustrator cs3 untuk buat swirl tuuu susah giler nak buat hehe
  2. ja dapat tahu macam mane kita nak install font-font baru hehe....
suka sangat-sangat....
suka sangat sebab ja dapat tugasan baru ja kena tolong cikgu Zahran, kak zabedah dengan kak suzi untuk siapkan kertas perasmian untuk ditandatangani oleh perasmi nanti nie semua untuk HARI ANUGERAH 2010 minggu depan hehe....

jadi okay tak??? hehe tapi nie tak siap sepenuhnya lagi baru 20% jer?? ade komen???

post signature

6 yang ambil kisah:

kay kamal said...

HAC tu mayb need bigger font la awak

♥♥ eija ♥♥ said...

to:kay kamal

yea ker??? hehe

sebab tajuk kan??

tq sebab komen

ja hargai sangat2...

@ty_farEd said...

wording 'dirasmikan oleh' tu not so clear lar awak... may be sebab kecik dan berbunge2...

still look nice... :)

asna cute said...

kak ja.. tulisan tue sangat unikkkkk! tp susah nak bace hehe =)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:@ty_farEd

a'ah kan hehe....
memang tak boleh baca pun hehe..

tambah lagi orang tua hehe..

♥♥ eija ♥♥ said...

to:asna cute

tulah...

akak pun suka tulisan tuu,
pun takut pengetua nanti komen lak hehe...

anyway tq asna dan @ty_farEd kerana mengomen

Related Posts with Thumbnails