Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, July 2, 2010

Percutian 2010 = Part 4 [PARIS]

okay nie entry yang terakhir pasal tour europe ja :)

ja rasa kawan-kawan blogger semua dah meluat pee hehehe...

PARIS tempat yang bagi pendapat ja semua orang nak dapat sini sebab nak tgk sendiri Eiffel Tower tuu mcm mane kan?? sama macam kita laa KL Tower :) tapi Alhamdulillah ja dapat kesempatan g sana. Ja rasa lepas nie mungkin tak g dah pee...

di PARIS ja hanya sempat g HARD ROCK CAFE sahaje itu pun sebab ade order dari kawan sekerja YONG nak baju HARD ROCK CAFE PARIS punya hehe... nak tahu kami sempat lagi minum kat sana... 1st time, kat Malaysia tak masuk pun kan PARIS ja boleh masuk pulak hehe... ja pun sempat beli kan untuk ja dan en.tunang sepasang dan mungkinn yang en. tunang pun buat untuk hantaran hehe... kelas tak?? nie idea sepupu ja nie hehe...

inilah suasana EIFFEL TOWER semasa nak malam... cantikk kan!!!

suasana di atas EIFFEL TOWER..

tempat yang di atas nie pulak yang dalam cite DAVINCI CODE tuu.. maapp nama dia ja lupa pulak hehe...

ada lagi gambar yang ja nak tunjuk tapi tak pelah simpan untuk kenangan ja.. ini sahaja yang ja dapat kongsi pengalaman ja disana...

jumpa di next entry yea hehe....

post signature

4 yang ambil kisah:

mama zharfan said...

nice pics!!!

♥♥ eija ♥♥ said...

to: mama zharfan

hehe

tq mama....

bellar0ssa said...

uish dah jejak dah eiffel tower..bestnye

♥♥ eija ♥♥ said...

to:bellar0ssa

hehe...

Related Posts with Thumbnails