Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, July 20, 2010

Penang Island best tak???

1st sekali nak say thanks to qasehlaura

yang menjadi follower ja yang k2 206 hehe...

ermmm ade sape-sape yang penah g holiday kat Penang??

bukan ape Insyallah mengikut plan ja dan dua orang kawan sekolah nak g holiday di Penang Island... kami berhasrat untuk mencari hotel di Batu Feringgi...

dan hasrat ini adalah daripada ja sendiri, ja teringin nak buat pre-weeding but ini bukan pre-weeding , ini pre-friendship hehe.. yelah ofcourse ja tak de buat pre-weeding jadi ja berjalan-jalan dengan kawan-kawan ja sebelum ja kawin nanti...

kami teringin untuk cari hotel berhampiran dengan pantai hehe.. wah bestnyer nak mandi kat pantai nanti hehe....

jadi ade sape-sape boleh rekeman hotel mane yang best? berpatutan??? dan kalau boleh tempat2 yang cantik dijadikan photography???

post signature

4 yang ambil kisah:

Hariz said...

Hariz orang penang.
wajiblah hariz mengatakan bahawa penang best
jika nak hotel di tepi pantai ada byk di batu feringgi..

apa yang hariz leh katakan memang best penang x busan :)
nak pergi tempat menarik blh tnya hariz k :)



Tahukah Anda? Sekarang Virus Menular Di Malaysia

JAY said...

owh, ingin ke penang jugak!

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Hariz

yer ker???
orang penang kata best mesti best punya kan hehe....

mane tempat yang best???

♥♥ eija ♥♥ said...

to: JAY

hehe jom jay kita g penang :)

Related Posts with Thumbnails