Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, July 14, 2010

FINAL SHOWDOWN 2010


haaaaa sape tengok reality show ini angkat kaki hehe....

|
|
|
V


best kan???? sape crew pilihan anda???

setiap crew ada keistimewaan mereka masing-masing kan??

tetapi pilihan hati ja hanya FLOOR FEVER...

sebab apa ja suka diaorang nie??? sebab dia nie ada keseragaman mereka, yang ja rasa crew lain tak de... memang bila tengok diaorang nie rasa mcm semacam laaa hehe... rasa semangat tengok mereka nie menari tambah-tambah lagi girlz tuu menari hehehe...

dan winner dia ialahh

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

anyway....
SHOWDOWN 2010 merupakan show yang best dalam dunia menari nie hehe...
go.. go... go 8TV

post signature

8 yang ambil kisah:

aishahumairah said...

suka wakaka..he~
congrate 4 them!!

♥♥ eija ♥♥ said...

to:aishahumairah

hehe.. tahniah laa pada wakaka

Raihanna said...

kak eija.. best ke rancangan nie... ada link yang boleh tengok online tak??

MYRAspberry said...

best kann semalam??? tp suke wakaka lagi.. hehehehe........

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Raihanna

boleh hehe...
bagi akak best laa sebab akak suka menari2 hehe...

adik boleh buka website www.8tv.com.my de kat situ adik klik jerr heehe,,,,

♥♥ eija ♥♥ said...

to: MYRAspberry

hehe memang best pun...
patut laa wakaka menang banyak fans dia haaaa

asna cute said...

sempat tgk separuh jer. selebhnya dokkemas rumah hehe ;)

♥♥ eija ♥♥ said...

to: asna cute

wah bagus adik asna nie hehe

Related Posts with Thumbnails