Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, July 6, 2010

nie lah saya :)

hai readers semua hehe..

masih ingat semalam?? ja happy.. hari pun ja kena happy walaupun ja kena 'cakap-cakap belakang'... tapi ja nak senyum jugak....

inilah saya hehe....

masa pakai braces

dan dah habis pakai braces :)

pengalaman masa pakai braces nie hanya Tuhan saje yang tahu, macam Betty dalam cite UGLY BETTY tuuu hehe... depan budak-budak laa espiacialy hehe.... tapi Alhamdulillah laa tak sampai setahun doktor dah bagi bukak hehe.. ja niat nak buka sebelum kenduri jer.. tapi nasib menyelebahi ja dapat buka awal hehe..

post signature

4 yang ambil kisah:

bellar0ssa said...

huhu bestnye dah boleh snyum tanpa besi2 tu sume.huhu

♥♥ eija ♥♥ said...

to:bellar0ssa

hehe..

a'ah rasa best sangat tak payah dah nak control-control hehe....

Mrs Drac said...

eija, rase cm baru je pakai braces ni kan?cpt gak effect die ek..nk pakai gakla..mahal tak..heehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to: Mrs Drac

a'ah baru laa jugak sebab tak sampai setahun pun :)

ermmm ikut pada doktor laa ja punya treatment dalam rm4+++ - rm5++++ hehe...

Related Posts with Thumbnails