Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, July 21, 2010

HELP - -> mane nak buat read more pada menu bar?


hai semua kawan-kawan blogger semua...

malam nie ja de soalan laa nak tanya kawan-kawan yang arif dalam dunia blog nie...

macam mane yekkk...

kalau kita nak buat read more @ see more @ tengok lagi....

tapi nie untuk menu bar, tak de laa memanjang jer link yang kita nak buat???

kalau de link, boleh share jugak...

tq semua...

post signature

4 yang ambil kisah:

~Ayu BnSyg~ said...

Dear. Awak nk kasi post awak yg pnjg tu jd pendek eh? Saya x brape paham awak nk link jd pendek mcm mane. Ayu just tau mcm mane nk pendek kn post kte ngan insert 'see more' tu jela. Klu yg tu yg awak maksudkn, Ayu boleh la tlg ckit2.

♥♥ eija ♥♥ said...

to:~Ayu BnSyg~

thanks ayu :)

sebenarnya yang bahagian menu bar.. kan bahagian tepi kita buat link untuk follower kita kan?? nak buat see more kat situ boleh ker??

~Ayu BnSyg~ said...

Oh that one x tau la dear. Sorry that I couldn't help you my dear. X pe nnti bila2 klu Ayu dh tau ke, I'll let you know k?

♥♥ eija ♥♥ said...

to:~Ayu BnSyg~

is okay ayu..

anyway thanks yeaaa

Related Posts with Thumbnails