Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, July 13, 2010

yeahh.. saya hantu sizzling mee :)

salam, selamat pagi semua :)

sape suka??? minat giler nie makanan nie????

hehe... welcome to the group hehe....

ja nie memang suka sangat makan sizzling mee...

kat IPOH nie tempat ja suka makan SIZLING MEE kat....

JUSCO bahagian food court dia hehe

yang nie lak kat IPOH PARADE kat tempat food court dia jugak hehe....

kalau kawan-kawan g ker tempat nie, ja tgk laa tempat yang jual SIZLING MEE jugak yang menjadi perhatian orang ramai. tak tahu kenape kan???

ada lagi satu tempat ja tak g lagi rasa, pegi hari tuu tapi dah habis dah SIZLING MEE dia, kak mira cakap kat situ yang paling okay antara dua tempat di atas nie....

oleh sebab ja suka makan SIZLING MEE, harus ja cari resepi resepi nie hehe --> INI


post signature

4 yang ambil kisah:

b.E.L.L.e said...

salam eja. saye pon suke makan sizzling mee..exchange link nak tak?? =)

MYRAspberry said...

lamanya tak blk ipoh melaawat parade and jusco!

♥♥ eija ♥♥ said...

to:b.E.L.L.e

hehe welcome to the group :)

okay no problem :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:MYRAspberry

yer ker???

nanti balik mesti g tau

Related Posts with Thumbnails