Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, October 7, 2009

berteman kan wayang...

seperti mana yang kawan2 tahu malam nie ja g tgk wayang kan?

hehe dah balik pun, sampai kul 11 tadi hehe....

sebelum masuk panggung tadi, li kek jer kat secret recepi

nak indulgence kek tapi dah habis dah ...

jadi buat pertama kali ja merasa choclate fudge

rasanya okay tapi sedap lagi kek kegemaran ku hehe...

de permintaan dari kawan blogger dari MYRAsberry

nak ja wat review cite G-FORCE

ermm ja tengok cite nie de laa beberapa sebab :-
1. cute ( si agent2 yang kecik tuu)
2. Producer dia Jerry Bruckheimer ( salah satu fav producer sebab banyak buat cite best mcm Pirate of Cirebeaan)
3. guna suara
Nicolas Cage, Penélope Cruz
4. kelakar laa jugak, hati pun senang bila tengok
MyEm0.Com
5. banyak lagu baru dalam movie nie hehe...(memang tak bosan laa tengok)
6. ada jugak ala2 Transformer hehe....

sape yang belum tengok lagi boleh laa g tgk hehe... memang okay laa cite dia..

2 yang ambil kisah:

MYRAspberry said...

Waaahhh... terharu permintaan ditunaikan!

macey~!

ni yang rase nak cari cd ni.. nak g tgk wayang malas. -_-

cik eja^_^ said...

to: MYRAspbery
sama-sama :)
haa jangan lupa cari nanti :)

Related Posts with Thumbnails