Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Saturday, October 3, 2009

entry = entah??

entah??

ape laah yang terjadi pada diriku nie...
MyEm0.Com
tak de idea langsung isi nak untuk blog ja nie...

tiba3 mai jari nie terklik laa blog yang bz untuk menuju hari bahagia...

kadang2 best baca cite diaorang nie...

jelez pun ada juga hehe....
MyEm0.Com
bila laa time diriku ini tiba seperti blogger yang nak kawin tuu hehe

dalam dok surfing tu ternampak laa ini
-
-
-
-
-
(gambar sumber dari Menujuk Kaseh)

cantik kan??? memang betul2 sweet kan??

boleh tak ja nak wat theme nie???

untuk masa bila tak sure lagi tunang ke? nikah ker? time kenduri belah mane ker?

tapikan....

ja actually suka purple....

tapi de sepupu ja tahun lepas dia kawin guna theme tu...

jadi terpaksa laa ja tukar theme lain...

haa... wat masa skg nie lah.. inilah yang warna theme yang ja suka hehe...

tunggu laa hehe.. bila time dia dah sampai hehe....
MyEm0.Com

2 yang ambil kisah:

✿farahwir✿ said...

erm..dah tak lamer dah tu ok..jangan risau..ja blue tiffanny cam umie aida tunang tu pon chantik jugak tau

cik eja^_^ said...

to: farahwir
memang tgk tunang umie aidia yang jadi mcm betul firasat nie nak pilih theme nie hehe... okay tak pa'ah? hehe

Related Posts with Thumbnails