Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, October 15, 2009

Happy Holiday dan Deepavali...

hai kawan2..
MyEm0.Com

malam nie ja balik Taiping hehe... umah mak...

minggu lepas tak balik, rasa mcm nak balik raya jer...

MyEm0.Com

tapi bukan raya kita pun hehe...

apelah ja nie ...

Anyway ja nak ucapkan Happy Deepavali untuk warga blogger yang beragama Hindu..

dan tak lupa my students :)

haa jangan lupa study final exam dah nak dekat :)
MyEm0.Com

n untuk kawan2 blogger selamat bercuti...

p/s: untuk asnacute :) request asna tentang menu

asna tu insyallah ja akan wat masa cuti nie :)

tunggu yek hehe....

post signature

6 yang ambil kisah:

asna cute said...

hati2 balik kmpg.. jgn lupe singgah tapah yea heheh ;)

MYRAspberry said...

happy holidy jugak! take care!

cik eja^_^ said...

to:asna cute

tq asna hehe..
kenape nak ja singgah tapah lak?

cik eja^_^ said...

to: MYRAspberry

tq myra, selamat bercuti jugak

ChiLaBaey's said...

Vanakem Eja....

Heppy Divali.... Jangan lupa muruku kasi bungkus sama saya....

Rumbunandri.... :p

cik eja^_^ said...

to:ChiLaBaey's

hehe...
pakngah pesan muruku yea :)

Related Posts with Thumbnails