Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, October 30, 2009

iklan yang best bulan nie...



hehe... dalam banyak2 iklan ja suka iklan nie...

sebab ape?? sebab ...

ada unsur kerjasama,

ada tolong menolong hehe...

poyo kan??

sebab yang ja suka SWEET je iklan nie...

kartun dia pun nampak live,

dan lagu dia best jugak bila dengar berkali-kali :)

tajuk lagu : Bunkface Through My Window

betul tak??

mesti semua orang setujukan??

MyEm0.Com

jom kita layan iklan nie...

tgk banyak kali pun tak bosan..

alangkah best DIA mcm katun tuu...

sanggup meredah untuk mengambil gambar sama2 n letak dalam FB..

tapi ..

DIA bukan seperti itu..

ohhh tidak...

MyEm0.Com

post signature

2 yang ambil kisah:

asna cute said...

asna pun suke gilosss ngan iklan nie.. hahah rasa la ada cintan2 sikit tue hhe al maklum la zaman ngorat2 dh abis hehehe ;)

cik eja^_^ said...

to:asna cute

kan asna...
ja tak menikmati pun zaman ngorat2 nie..

Related Posts with Thumbnails