Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, October 30, 2009

hatiku sedih... :( tolong...

jam menunjukkan pukul 10.30 malam..

ja menerima msg seperti biasa dari DIA...

dengan ayat msg menyatakan...

"Akum.. a** wat pe? a** okay ker hari nie?

abg nak de benda nak g tau nie.."

ayat yang selalu diungkap bila benda yang dirancang tak jadi...

hati dah tahu dah... bila mengetahui rancangan 1hb nie tak jadi...

sebab de hal tentang keje dia...

sebak menyelubungi diri nie...

hati sudah mengalah... mood pun dah lari...

jadi untuk mengubati diriku ini seperti biasa...

ja akan wat sesuatu untuk mengisi kekosongan waktu tuu...

jadi ja nak minta pandangan kawan2 blogger...

ja cadang nak tgk wayang.. seperti biasa kesorangan lagi...

ade 3 filem yang bermain dalam minda nie..

ini yang pertama...


yang kedua...

dan yang ketiga...



please kawan huhu...
ja dah buntu nak tgk cite ape...
janji ja dapat isi kekosongan hati ni...
MyEm0.Com

post signature

8 yang ambil kisah:

aidah said...

Salam Ja...

Akak ni kalau ikut hari2 boring. Hubby jauh di perantauan dia keje oversea huhuhuhu...... Tu sebab aktif blogging. Tapi nk tahu rahsia akak waktu tengah boring, akak tengok kartun hahahaha... Itulah ubat anti-stress yg paling mujarab, selain awet muda. Akak ni umur dah kat senja tp ramai org tak caya

cik eja^_^ said...

to:aidah..

memang akak nampak muda pun..
yer ker? sorry akak :)
ja ingat ja pun sunyi, akak lagi sunyi kan?

tgk katun yek.. anak akak mesti teman akak ka?? :)
ja pun nak try laa tq kak

✿farahwir✿ said...

hai ja..namau sedih2 ok..erm tengok wayang memang besh..farah selalu buat..sebab faiq pon jauh kan..hehehe pilih cerita yanglawak la..jangan yang stress..nanti lagi sedih..ok cheer tau..jogging ka...

cik eja^_^ said...

to:farahwir

sedih sebab tiba2 & dah excited kan??

okay cite lawak tak de minggu nie..

tgk laa cite mane2 pun kan?

Lady~int said...

kak da tgk papadom lom???klo lum g la tgk...bes tau..tgk cite tu mst leh lupe jap sedey tu..xmo sedey2 k...klo da tak papadom tu, g la tgk jennifer's body..bes jugak

cik eja^_^ said...

to:Lady~int

papadom dah tgk adik hehe...

okay adik... yer ker cite jennifer tu best??

a Y u said...

jgn cedih2 ja..
sy n tunang 3 4 bln sekali br jumpa..lbh dr tu pun ade..2x setahun..
kdg2,dh plan..,tp tak jd..
cam kak aidah,sy layan cartoon n dgr lagu klu stress..hehehhe..
layan cite sorg2 pun best..
tp jgn cite yg feeling2..nnti banjir panggung..heheheh..

cik eja^_^ said...

to: ayu

betul tu...
saya pun mcm ayu jugak...
hubungan jarak jauh...

anyway tq

Related Posts with Thumbnails