Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Sunday, October 25, 2009

Contest 'LEMARIUMMI COLLECTIONS (LUC) GIVEAWAY'

INI STICKY MODE YER....

Untuk normal entry, boleh SCROLL dibawah yea...

terima kasih :)

ermm.. tak penah lagi sejak ja bergiat dalam blog nie masuk contest :)

nie merupakan contest yang pertama ja teringin nak masuk..

tak de apa2 niat cuma saja nak tengok nasib sajer :)

LEMARIUMMI COLLECTIONS (LUC) GIVEAWAY

Cara-cara nak join...senang je.


1. Sesapa je boleh join(saya nie sesiapan pun kan:)

2. Buat 1 entry berkenaan LUC GIVEAWAY kat blog anda(dah wat dah)

3. Promote tentang LUC GIVEAWAY ni (pastikan sticky mode dan gunakan tajuk di atas je ye) sehingga 24 Oktober 2009 (dah :)

4. Pastu link kan blog LUC ni kat blog korang (yup)

5. Sign up as follower blog LUC (sudah jugak :)

6. And last sekali, tinggalkan nama, email dan tulis komen ek .(pun sudah)

post signature

2 yang ambil kisah:

ZARA 札拉 said...

hehehe~

selamat menang sis!!

cik eja^_^ said...

to:ZARA

hehe.. tq zara :)

Related Posts with Thumbnails