Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, October 20, 2009

khas sempena entry ke 100

disini eja nak share berita yang happy :)

bagi ja sangat2.... sangat bermakna lah...(setakat ini)

MyEm0.Com

sebab ja baru je dapat emial dari En Zulkhairi Ghazali

yang tempahan ja untuk ke konsert SITI diterima hehe...

“Konsert Seribu Warna Dato' Siti Nurhaliza”

yang akan di adakan di Stadium Bukit Melawati bulan November nanti hehe...

wah dah tak sabar nak g tgk penyanyi kesayangan kita :)

post signature

8 yang ambil kisah:

asna cute said...

Wow!!! ejaaa syoknyaaa!~

nEa FleriDa said...

wah! sewonoknya akk! nk ikot

cik eja^_^ said...

to:asna cute

hehe..

syok nyer.... :)

cik eja^_^ said...

to:nEa FleriDa

hehe... adik nak ikut?

awat tak habaq awal2 hehe..

ZARA 札拉 said...

pergh!!

heaven tu kak!

=p

YAN said...

bulan 11....e...bestnya kak ja!!!!

cik eja^_^ said...

to:ZARA

hehe... heaven mcm mane tu yek hehe..

cik eja^_^ said...

to:YAN

hehe....
best, tapi kena siap semua dulu keje :)

Related Posts with Thumbnails