Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, February 8, 2010

awak FOLLOWER yang ke 100 :)

terlebih dahulu ja nak mengucapkan terima kasih yang teramat sangat kepada kawan-kawan blogger ja yang telah support ja dalam dunia blog ini....

seperti mane yang kawan-kawan tahu dalam blog ja, ja mencari follower yang ker.. 100

jadi ja dah jumpa pun...

|
|
|
|
V

Arrissa. soleha

kepada cik arissa minta cik arissa dapat menghubungi ja, sebab saya tak dapat trace blog cik arissa. minta cik arissa emial pada ja di ---> syahiza@gmail.com

sebab de hadiah menanti cik arissa ...

tahniah.....http://emo.huhiho.com

dengan ini secara rasminyer ja nak mengadakan

|
|
|
|
V


Nota kaki : tunggu next entry...


post signature

4 yang ambil kisah:

cik EPAL said...

tak lama lagi naik la seribu :)

eija ^_^ said...

to: cik EPAL

yeah semestinyer hehe

bellar0ssa said...

huhu..wah,da 100? huhu.tuk saye xde hadiah ke kak.lalala

eija ^_^ said...

to : bellar0ssa

de hehe...

bella masuk laa LUCK DRAW akak wat hehe

Related Posts with Thumbnails