Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, February 24, 2010

ladies night....

kepala memang balik je sekolah petang tadi, memang 'serabut'... nasib baik laa dah plan nak 'dating' dengan yong malam nie tengok wayang..

janji kul 8.00 malam kebutulan pulak tadi hujan kira lebat laa jugak, pakat semua orang nak cari parking kat 'roof' kan?? ja pun gatal laa naik atas sama, join sekali mencari.. last-last ikut jer yong parking kat atas sekali hehe... jumpa laa tempat yang selama nie ja tak penah g pun, tulah kalau ja tak naik memang ja tak tahu laa de parking kat situ hehe.....

kami tengok cite ' THE WOLF MAN'

ermmm cite nie boleh tahan laa, tak de laa best sangat.. cuma banyak part yang bagi 'terkezut' jer hehe... betul laa cakap kawan yong, memang ja banyak kali 'terkezut' nasib baik tak 'terpeluk' yong hehe...

muka dia memang menakutkan, memang banyak laa percikan darah, usus semua yang dalam perut terkeluar hehe..

disebabkan tadi kami tak dan nak makan kat JUSCO sebelum tgk movie, jadi ja dengan yong pun explore tempat baru yang baru jer buka kata yong, sebab ja pun tak tahu dia buka kat THE GARDEN de buka satu lagi tempat yang boleh lepak-lepak iaitu di PAPA RICH

saje nak try tempat baru kat IPOH nie, lagi pun de kawan, kalau sorang-sorang mampus tak pegi lah ja tempat-tempat mcm nie... best laa dapat sembang sampai lewat malam hehe... dah laa dua-dua orang nie anak dara balik lewat malam hehe... Allhamdulillah dapat balik dengan perjalanan yang baik hehe...

http://emo.huhiho.com

ini lah "Ladies Night" yang best ja rasa hehe, dapat hangoout dengan kawan ja hehe.. yong nanti kita kuar lagi yek hehe.... k laah nak tido laa dah pukul 2 dah pun... soalan ujian bulanan Mac pun dah siap tadi hehe..

esok kena laah kembali 'serabut' kan kepala otak ja nie kat sekolah..... chaiyok....http://emo.huhiho.com

post signature

4 yang ambil kisah:

zulaikha said...

sy pun dah tgk cerita wolfman ni... best sbb byk terkezut2..hoho..

♥♥ eija ♥♥ said...

to:zulaikha

kan hehe.. memang banyak laa terkezut yer..

ChiLaBaey's said...

Masiih takde kesempatan untuk menontonlah... macam best jer cerita ni.... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's

hehe... tyonton tau pakngah gege

Related Posts with Thumbnails