Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, February 18, 2010

Hadiah untuk pemenang LUCKY DRAW


http://emo.huhiho.com

inilah yang ditunggu-tunggu oleh kawan-kawan blogger yang telah menyertai LUCKY DRAW yang telah ja buat, dah telah berlangsung selama seminggu..

Allhamdulillah sampai jam 11.59pm tadi dah seramai 60 orang peserta yang memasuki LUCKY DRAW dalam blog ja nie, memang jumlah yang terkejut bagi ja hehe...

jadi inilah hadiah-hadiahnyer, tak de laa besar sangat...

tiga hadiah nie sama jer... bungkusan je lain hehe.. maap yer ini je pembalut hadiah yang de kat umah ja nie hehe...

jadi tadi ja dah tulis senarai/no blogger yang dah memasuki LUCKY DRAW ini, jadi esok mulaa cabutannyer.... jadi tunggu lah keputusan nyer nanti yek...

http://emo.huhiho.com

post signature

4 yang ambil kisah:

Zana said...

Salam ja, rasanya dah blh komen kan, sbb dah ada komen ja dlm entri tu....hehehehe...tq for ur verification...

Nor_Emylin said...

Jampi dulu Ja before cabut..puh kiri puh kanan..hahahhaa......(ajaran sesat la plak....minta jauhla..hehe)

eija ^_^ said...

to:Zana

hehe yer ker??? silap ja kot :) tapi nama zana ja dah masuk pun hehe

tunggu yekk nanti..

eija ^_^ said...

to:Nor_Emylin

hehe nak jampi ker??? nor tolong jampi lah hehe...

uishhh ajaran memang minta jauhkan hehe

Related Posts with Thumbnails