Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, February 19, 2010

Yang Bertuah dalam LUCKY DRAW DAIRY GIRLZ SCOPIO

jadi inilah yang ditunggu-tunggu kan...

3 kawan blogger yang telah memasuki LUCKY DRAW yang telah dilangsunugkan minggu lepas :)

jadi hari ini, ja akan mengumumkan sape yang bertuah dalam blog ja nie...

proses untuk cabutan bertuah nie, dimana ja telah menulis no1 hingga no60. Nombor-nombor ini mewakili nama-nama blogger yang telah menyertai LUCKY DRAW ini.. (senang sikitlah kan sebab tulis nombor jer)

lepas tuu, ja lipat kecil-kecil dan letak di dalam kotak yang 'cantik' ini...

macam kata salah sorang dari peserta LUCKY DRAW nie, jampi lah hehe.. jampi yang ja buat ialah ja hanya 'goncang-goncang'kan ia hehe...

dan akhirnya adik ja telah mengambil 3 nombor yang bertuah, nombor yang bertuah itu ialah....

http://emo.huhiho.com

|
|
|
|
v

tahniah kepada..

no 22 aina adnan

no 53 ::Mamalyna::

no 60 GreenApple

tahniah kepada pemenang dan kepada 57 blogger yang memasuki LUCKY DRAW ja nie jangan sedih pulak :( ja harap tak de yang terasa pulak.. kepada pemenang jangan lupa email ja alamat yea untuk ja kirim hadiah..

http://emo.huhiho.com

berakhir sudah LUCKY DRAW ja yang pertama ini, ja disini ingin mengucapkan terima kasih kerana sokongan daripada kawan-kawan bloggger semua kerana mengikuti LUCKY DRAW ja ini, harap dimasa akan datang jangan lupa join lagi yek :) dan ja jugak ingin meminta maap jikalau sepanjang ja buat LUCKY DRAW ini ada yang tersinggung perasaan ke ape yek....

Nota kaki : harap ade rezeki ja ingin buat lagi

LUCKY DRAW yang ke 2 tunggu hingga follower yang ke 1000 pulak hehe...

http://emo.huhiho.com


post signature

11 yang ambil kisah:

iEnA eLiEnA said...

tahniah kpd pemenang

CikGadis said...

nk sedey jugak. uwaa. ngah guling2 nie. meranung bagai histeria nie. uwaaaa =P

hehe.

tahniah kpd yg mnang. kalo pmenang tue xnk adiah gtau lar yer. wakaka.

Nor_Emylin said...

adeh!! Lin nombor 52..tapi nombor 53 yang bertuah...wakakaka...

Ja..one more one more one more (hahahhaa)

bellar0ssa said...

wah sedihnye xbertuah.huhu..ok kene try next time.kasi bertuah sikit la.

♥♥ eija ♥♥ said...

to:iEnA eLiEnA

nanti cuba lagi yek

♥♥ eija ♥♥ said...

to:CikGadis

jangan ler sedih2 hehe kalau laa ja ne kaya memang ja dah bagi kat semua hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Nor_Emylin

hehe one more??? ermm kena pikir dulu nie hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:bellar0ssa

adik try lagi sekali lah yek hehe
insyallah akan datang lagi bertuah..

shahdiana said...

dah terlambat nak masuk contest...
dah ada winner pun..next time nak masuk tau...:D

::Mamalyna:: said...

alhamdulillah, menang...syukran2...jap lagi akak email yer...akak balik kg, tu yg lambat tau

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang~!!
xde rezeki ak lg la nmpaknyer...

Related Posts with Thumbnails