Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, February 3, 2010

tuesday night or alone??


(sumber dari GOOGLE)
ini sambungan dari entry sebelum nie...

kisah dimalam hari hehe...

hari ini merupakan 4th appoiment ja dengan doktor gigi ja hehe...

ja g awal hari nie sebab de plan lepas tu...

doktor : wahhhh banyak sekali perubahan :) banyak yang dah 'bergerak'..

eja : 'hati berbunga-bunga'.....http://emo.huhiho.com

doktor : bagus bagus bagus..... ermmmm

eja :?????http://emo.huhiho.com

doktor : mulai bulan nie datang klinik 2 kali dalam sebulan yek! sebab gigi awak memang cepat berubah elok mcm tu, saya pun terkejut :)

eja : doktor terkejut saya nie lagi laa terkejut hehe.....

doktor : hehe....http://emo.huhiho.com

eja : jumpa doktor lagi akhir bulan nie....

hehe tuu lah yang terjadi hehe... suka nya hati bila doktor cakap macam tuu cepat rapat tak sabar nak menikmati makanan hehe...

jadi lepas je g klinik ja luang kan masa ja g tengok wayang hehe.. cite ape ja tgk?? cite nie....

ermmm okay laa tak tahu nak tgk either cite nie atau pun TOOTH FAIRY hehe.. last-last tengok jugak cite nie hehe.... macam biasalah... kesorangan lagi malam nie tgk wayang nak buat mcm mane kan? sabar jer laa hehe...

Nota kaki : memang takdir ku untuk kesorangan ???

post signature

2 yang ambil kisah:

Hazzy Ishak said...

tooth fairy!!!

eija ^_^ said...

to:Hazzy Ishak

Toothy fairu best ke hazzy?? hehe

Related Posts with Thumbnails