Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, February 5, 2010

CONTEST MENCIPTA IDEA MASKOT


ape contest nie???

contest ini dibuat untuk membantu ja mencari idea untuk MASKOT rumah sukan ja pada tahun ini. Tahun ini ja pertama sekali menjadi Ketua Rumah Sukan untuk Rumah Hijau. Jadi untuk pertama kali ja nak membuat kelainan untuk tahun ini. Jadi sudilah kiranya ja ingin meminta idea-idea dari kawan-kawan blogger yang bijaksana untuk menolong ja.

Nama pun contest jadi mestilah ade hadiah kan? hehe....

kalau ja tak buat mcm nie mesti tak de yang berminat hehe...

SYARAT-SYARAT :-

  1. Perlu buat satu entry tentang CONTEST MENCIPTA IDEA MASKOT dalam blog masing-masing. Bagi kawan-kawan yang tidak mempunyai blog boleh email kepada ja di syahiza@gmail.com
  2. Nyatakan idea dan matireal yang difikirkan. Idea harulah bertemakan HIJAU.
  3. Follower?? (tak perlu follow pun tak pe )
  4. Mesti letak link kawan-kawan dalam bahagian comment dan email kepada ja idea kawan-kawan.
contest ini akan diadili oleh guru-guru rumah hijau ja nanti hehe....

bagi pemenang Contest ini, segala idea pemenang tersebut ja akan gunakan untuk ja menghasilkan Maskot untuk hari sukan nanti. Harap pemenang tersebut dapat menghalalkan ideanya :)

tarikh tutup contest ini sehingga : 17hb Februari 2010
http://emo.huhiho.com


Nota kaki : terima kasih atas sokongan kawan-kawan blogger semua...
post signature

4 yang ambil kisah:

Che'gu Zahran said...

Disebabkan sukan tuh dah jadik 12hb. Feb nih, saya cadangkan maskot tuh buat yang simple jer la memandangkan dah suntuk.. Apa kata maskot pakai seluar uniform hijau.. Memang budak dah pakai dan tak payah pk2.. Memang warna hijau plak tuh.. Ok x? Harap idea saya terlaksana....
-chegu zahran-

noor azian azman said...

Esok...kalo jumpa che gu Zahran kan eja...kejo dgn parang...pastu paksa dia je yg jadi maskot...

eija ^_^ said...

to:Che'gu Zahran

a'ah kan cikgu...

buat ape nak susah2kan???
buat keje banyak pun dipinggirkan jugak kan??

hehe

eija ^_^ said...

to:noor azian azman

hehe kak yan nie..

tak kejo pun, kejo pun cikgu zahran tak lari pun..

buat mcam aide cikgu je laah kot hehe

Related Posts with Thumbnails