Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, February 24, 2010

update LUCKY DRAW DAIRY GIRLZ SCOPIO


sebelum ja mula dengan mukadimaah ja..

ja nak minta maap banyak sebab ja dah delay banyak hari nak pos hadiah untuk pemenang LUCKY DRAW yang dah pun lepas berminggu-minggu lepas..

http://emo.huhiho.com

semalam salah sorang pemenang baru email ja alamat, dan ja minggu nie banyak betul 'orang' yang bagi keje ja kat sekolah, plan hari ini nak g pejabat pos dah kena delay lagi sebab kena g sekolah awal nak kena siapkan keje tuu sebelum 'esok'...

Insyallah minggu ja mesti pos yea... harap Aina Adnan, Mamlyna dan Green Apple dapat bersabar yek :) lapi pun hadiah yang ja nak bagi tu biasa-biasa jer...

http://emo.huhiho.com

post signature

4 yang ambil kisah:

::Mamalyna:: said...

takpe ja...take ur time...

aina adnan said...

xpe dear..sy x kisah pn...bile2 pon bole..

Green Apple said...

owh....xpe xpe... manman lai (perlahan2?)dun gopoh2....

♥♥ eija ♥♥ said...

tq mamalyna, aina adnan n greem apple memahami ja hehe

Related Posts with Thumbnails