Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, February 4, 2010

jatuh naik...


ermmm..

minggu nie memang tak stabil mahu hidup ja dan jugak blog ja :(

tgk gambar diatas pun dah tahu kan???

ja tahu entry dalam blog ja nie tak de yang meletop pun huhu...

buat contest pun tak de yang berminat huhu...

malam nie pulak blur tak tahu nak tulis ape???

http://emo.huhiho.com

Nota kaki : istifar.. istifar...

post signature

8 yang ambil kisah:

Melz said...

usaha lagi ! :) mesti boleh nyer

neway kalau buat contest.

kena blogwalking..mostly ramai yang akan join serious!

just usaha blogwalking tuh penting

Jard The Great said...

ku sokong si melz.. kena rajin blogwalking.. ehehe... think it as making new frens along the way...

Ery Farieha said...

usaha tangga kejayaan!
heeee.

zack zukhairi said...

boleh je! jgn give up :)

eija ^_^ said...

to:Melz

ermmm okay...
tq for the semangat hehe
akan cuba :)

eija ^_^ said...

to:Jard The Great

tq jard

i'll thinking of that :)

eija ^_^ said...

to:Ery Farieha

tq ery..

ja akan cuba lagi

eija ^_^ said...

to:zack zukhairi

tq zack..

:)

Related Posts with Thumbnails