Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, February 10, 2010

tukar last minit :)

hari nie satu hari dok sekolah...

dari kul 7.00 pagi sampai kul 7.00 malam....

memang hidup di 'sekolah' kot hehe....

malam nie baru de masa nak update entry, entry untuk LUCK DRAW ja kena update selepas ja siapkan maskot untuk umah sukan ja :)

ermmmm... de entry lepas ja de sebut pasal hari sukan kan??

ermmm memang buat keje pun niat untuk menyiap jer pun tak depun terpikir siap untuk menang ker ape ker...

http://emo.huhiho.com

jadi entry nie khas untuk chi'gu zahran, kak yan dan yang membaca entry nie mesti paham pe yang nak sampaikan hehe....

sekali lagi ja.....

http://emo.huhiho.com

ja hanya bersemangat sebab che'gu zahran, kak yan, yong, kak ana, kak suzi, kak mira dan yang lain (jangan mare kalau nama tak disebut) yang memberi bermacam-macam idea untuk maskot ja hehe...

jadi lepas ja buat entry nie, insyallah malam nie ja siapkan 'cengkerang' hehe... nak tahu hasilnya nanti ja tunjuk... harap2 cantik lah kot.. tulah idea sebelum guna kertas tapi pagi dapat idea untuk guna kain pulak :) tq yang memberi idea tuuu....

Nota kaki : tunggu kalau nak tahu ape hasilnya...

.http://emo.huhiho.com

post signature

4 yang ambil kisah:

noor azian azman said...

yeaaaa...bes bes bes...teruskan...selamat maju jaya...nnti bole bgambo dgn maskot ja...

eija ^_^ said...

to:noor azian azman

hehe akak nak bergambor??

tak tahu rupa ape nanti hehe...

tq.. tq... tq

bellar0ssa said...

gambare kak ja!!!! huhu

eija ^_^ said...

to:bellar0ssa

gambare pe dik hehe....

Related Posts with Thumbnails