Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Sunday, February 21, 2010

Kempen Earth Hour Malaysia 2010 by BlogJog


ermmm jom kita semua kawan-kawan blogger semua..

ini bukan contest@giveaway@lucky draw pun..

just sokong Kempen Earth Hour Malaysia 2010 ini...

bukan untuk sape pun untuk kita, anak cucu cicit kita jugak kan? hehe

jom kita tutup laptop+tv+lampu+modem korang selama sejam jer pun. at least kita bloggers nie de jugak sumbangan kita pada negara kita betul tak???

ape-ape pun sape2 nak join boleh klik link nie ---> Kempen Earth Hour 2010

post signature

4 yang ambil kisah:

Jogger said...

uhuhh thanks join EHM2010... sebarkan pd kengkawan yerkk

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Jogger

ok i willl

ChiLaBaey's said...

Saya akan join lagi sekali tahun ni.... Pakai lilin jer... atau bergelap sepenuhnye.... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's

hehe bagus laa pakngah nie hehe

Related Posts with Thumbnails