Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, April 15, 2010

1st steps....

hari nie walaupun banyak yang berlaku masalah di sekolah...

ja tak mau pikir masalah-masalah tuu semua...

http://emo.huhiho.com

....KURSUS PERKAHWINAN...

yeahhh.. ja dah pun daftar kursus kahwin.. di HASANI MANAGEMENT di IPOH... ja ambil sekali dengan en. tunang, buat dua orang sekali, memang ramai yang kata elok masa kursus datang berdua dengar benda yang sama, dengar dari orang yang sama... tak delah nanti salah paham pulak kan hehe..

gambar di atas nie bukan hasil daripada kamera baru yea :) ja belum ada kesampaian untuk test lagi... mungkin hujung minggu nie baru nak test...

jadi dah bermula lah sesi persiapan ja menuju ke arah hidup berdua hehe... kawan-kawan blogger ada ape2 pesanan?? ja mengalu-alukan.. maklum laa ja nie baru nak belajar bab2 nie..

post signature

6 yang ambil kisah:

asilahkassim said...

eija, minat ngan pakej fotografi ke?
kalau nak tgk pic ada sini http://www.flickr.com/photos/Haiyancreative/ saya boleh tolong arrange/ beri info kalau mahu :-) thanks!

♥♥ eija ♥♥ said...

to:asilahkassim

a'ah memang berminat tapi nak tgk dulu profile gambar dia mcm mane :)

tq ape2 nanti saya tanya akak :)

bellar0ssa said...

wah kak.huhu bagus..heee menanti jemputan dari akak ni..hee

♥♥ eija ♥♥ said...

to:bellar0ssa

insyallah...
akak tunggu adik balik malaysia dulu hehe

asilahkassim said...

eija, kalau ada pape soalan nak tanya boleh email akak gak. btw, nak tanya event agak2 bulan berapa?

♥♥ eija ♥♥ said...

to:asilahkassim

okay ape2 nanti ja email akak yea..

insyallah eventnya bulan 6 tahun depan...

Related Posts with Thumbnails