Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, April 16, 2010

maap kan cikgu.....

semalam ja dah buat perubahan yang agak drastik laa jugak...

apa yang ja buat?? ja telah remove semua students ja dalam FACEBOOK ja...

ja rasa tak selamat lagi kalau ja post di wall benda yang nak ja luahkan terutama sekali mengenai kejer... biar laah yang tahu kawan-kawan yang lain dan paham keadaan ja sahaja...

sebab dah banyak kes yang berlaku pada kawan-kawan ja yang melibatkan FACEBOOK nie... benda nya bagi ja tak de laa besar sangat tapi boleh membawa kepada masalah yang lebih besar nanti....

dan ja dapat komen yang memberangsangkan dari kawan-kawan ja, majoriti semua setuju dengan tindakan ja nie.... terima kasih kawan-kawan...

(klik untuk pembesaran)

yea... FACEBOOK @ FB hanya untuk cikgu dan kawan-kawan cikgu sahaja. Di sini lah cikgu ingin meminta pandangan dan luahkan ape2 sahaja...
http://emo.huhiho.com

post signature

5 yang ambil kisah:

NahWaL said...

lagi satu orang kat tempat keje. kadang2 tu makcik2 bedah tu ada je nak kenakan kita. kita bukan tau ati orang. semua kat tempat keje nawal privatekan . haha. add friend tapi cannot see my wall okeh haha

♥♥ eija ♥♥ said...

to:NahWaL

kan nahwal... memang perlu privasi nie kan??

SyUhAdA said...

syu stuju~

♥♥ eija ♥♥ said...

to:SyUhAdA

tq syu...

kerana setuju...

grace.baby66 said...

kenapa cikgu tak buat satu profile di fb untuk murid sahaja ?

Related Posts with Thumbnails