Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, April 7, 2010

boleh ker sama macam DIA??

DIA?? tuu bukan en tunang hehe ..

DIA tuu ialah 'akak' ja hehe.. perasaan kan? ja tak tahu kenape ja suka sangat dengan dia dari sekolah rendah sampai dah keje nie...

apa-apa yang berkaitan dengan dia ja mesti ambik tahu... dan yang terbaru ja dah beli pun produk baru 'akak' siti hehe....

masa beli tuu memang tak pikir pun 3/4 kali terus jer beli... untuk pertama kali ja beli set NEW AGE SIMPLY SITI harga dia boleh tahan laa sama macam produk-produk lain...

lepas nie nak beli produk kosmetik pulak hehe....

KINI RAHSIAMU MENJADI RAHSIA KU jua....

adakah muka akan berubah??? hehe..... tapi mustahil en tunang menjadi dato K hehe..
http://emo.huhiho.com

post signature

8 yang ambil kisah:

Hazzy Ishak said...

awak cuba dulu
nnti result bagus bagitau saya
hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Hazzy Ishak

okay hazzy

~ Ann ~ said...

hahahaha... klu jadi muka siti, inform aku paling 1st k.. nak jugakkkk.. hahahaha.


i.. me.. duplicate muka siti.. huh unimaginable!

farahfatihah said...

wahh hebat!! dah beli dulu..beli kat mana? mau cari gak

♥♥ eija ♥♥ said...

to;~ Ann ~

hehe okay...

kalau jadi lah yea hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:farahfatihah

boleh dapat kat Watson hehe...

asna cute said...

kak ja ada beli makeup dia x? mcm nk beli jugak la tp haha malas tul nk jalan g watson hehe~

♥♥ eija ♥♥ said...

to:asna cute

belum lagi laa asna hehe..

tapi memang de niat nak beli jugak hehe

Related Posts with Thumbnails