Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, April 5, 2010

Al-Fatihah untuk Arwah Din


(sumber dari blog PakNil)

enrty ini, sepatutnya ja pos hari sabtu yang lalu, maklumlah rumah mak ja di Taiping line broadband tak clear sangat terpaksa laa pospone entry nie...

memang terkejut dengan pemergian arwah, sungguh tak disangka. dan malam semalam merupakan malam yang paling ditunggu-tunggu oleh arwah... ja begitu sebak membaca blog PakNil semalam.... PakNil memang paling rapat dengan arwah kalau kita dengan dalam radio pun boleh dengar gelak ketawa mereka....

dan malam semalam PakNil tidak dapat menyembunyi peraasaan nya. Bila teringat apa yang arwah sampaikan pada paknil :-

“Kalau kau menang Nil, aku nak naik pentas jugak. Masa kau bagi ucapan, aku pose sebelah kau sebab nak tunggu giliran aku entah bila”

“Aku malam ABP nanti akan ikut bontot kau kemana kau pegi orang mesti ambik gambar kau untuk suratkhabar. Ada aku kesah!”

inilah ayat yang paling menyentuh hati ja bila membaca blog PakNil.... dan semalam ramai pemenang ABPBH tujukan khas untuk arwah...

Nota kaki : ja nie memang cepat tersentuh, sedih bila membaca cerita-cerita sebegini..

post signature

2 yang ambil kisah:

sophie said...

touching kat ayat dia? al fatihah pada arwah din.. sebak seyh!

♥♥ eija ♥♥ said...

to:sophie

saya pun.. huhu...

Related Posts with Thumbnails