Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, April 12, 2010

finally it' mine!!!


Finally!!!!!!

Akhirnya.... ia menjadi milik ja jugak hehe...

segala kesusutan, keinginan memilikinya terlaksana jugak...

dengan nasihat daripada en. tunang akhir nya ja mengambil keputusan untuk membelinya di PLAZA LOW YAT semalam... pada awalnya ker LOW YAT tuu untuk membeli RAM dan chager adapter untuk laptop lama ja, nak beli yang baru tapi malas pulakk...

tapi akhir nya ja boleh terbeli ini hehe, sebab ada kedai nie buat durian runtuh di kedai mereka, mana tidak nyer kamera lama ja tuu diaorang jual 300-400?? bayangkan, jadi kamera DSLR nie ja dapat berapa?? hehe.....

memang ja puas hati, dengan kualiti gambar dia berbanding dengan kamera lama ja nie hehe... tapi ape-ape pun ja tak jual kamera lama ja nie memang tolong ja banyak keje sebelum nie, warna pink. kamera terbaru sejak ja mula-mula keje dulu... kamera nie laa banyak menemani ja hehe...

ja hanya doakan semoga gadget terbaru ja nie akan selamat hendaknya.. dan ja akan ja dengan seelok, secermat yang boleh.. yelah dah buat pelaburan yang mahal kan hehe..

post signature

10 yang ambil kisah:

SyUhAdA said...

besnyer kamera tu..
mmg bes la klau guna..
he3...
pastu mcm brgaya pon ad jgk bla amik gmbr..
he3..

♥♥ eija ♥♥ said...

to:SyUhAdA

hehe...
pandai je syuhada nie..
bes hehe...
dan mungkin agak akan bergaya nanti hehe

ChiLaBaey's said...

Akhirnye... Welcome to Canon world... Geng Canon lah kita lepas ni.... :)

bellar0ssa said...

wah murah nye kak.model pe ni kak.

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's

akhirnya...

tq pakngah.. lepas nie pakngah kena ajar ja lah yea hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

to:bellar0ssa

yang mane adik?? yang kamera digital tuu ker?? memang murah tuu yang akak terbeli jugak tuu hehe

MyRule said...

waaa..macam best je JA... tgh survey nak beli satu ni..:p

♥♥ eija ♥♥ said...

to;MyRule

hehe...
survey laa tapi kalau dah dapat peluang terus laa beli hehe..

mrs.edy said...

bestnya...dah lame trgn nk dslr...

♥♥ eija ♥♥ said...

to:mrs.edy

me too.. dah lama teringin hehe

Related Posts with Thumbnails