Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, April 21, 2010

kenape????


(sumber GOOGLE)

dah sebulan pun....

baru hari nie ada mood nak tengok semua vendor-vendor yang terlibat dalam perkahwinan nie...

ja tadi hanya survey tema ape yang nak pilih untuk kami berdua dengan gubahan hantaran jer... tapi kenape yekkk

ja tengok semua gubahan hantaran majoriti yang ada dalam dunia blog nie price dia RM50++????

macam terlalu mahal rasanya, patutlah semua bakal pengantin majoritinyer buat sendiri kan??? ja ada masalah sendiri yang ja kena survey gubahan hantaran nie semua untuk puas hati semua pihak, kalau ikut hati semua ja nak buat sendiri lagi bagus kan!!....

last-last hati ja jugak yang tak tahu kan?? tapi tak cool jangan tension2 yekk....
http://emo.huhiho.com

post signature

4 yang ambil kisah:

.:Mrs. Engineer:. said...

wt sendiri je...jimat... he3

♥♥ eija ♥♥ said...

to:.:Mrs. Engineer:.

tulah kan...

memang banyak jimat dia...

miss_eliana said...

lama xjenguk cni..huhu

buat sendiri je ja..
lg puas ati.. hee~

♥♥ eija ♥♥ said...

to:miss_eliana

tq jenguk blog ja :)

yer ker??
boleh sampai kepuasan hati yea???

Related Posts with Thumbnails