Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, April 22, 2010

bila musang berjanggut....

(sumber dari GOOGLE)

kawan bloggers semua tengok tak

BILA MUSANG BERJANGGUT??

ja memang tak follow cite nie, tapi bila dah bosan sangat baru ja tengok lah.... memang kelakar lah jugak cite dia dan memang ada ciri-ciri 1 Malaysia lah kan...
http://emo.huhiho.com

yang ja agak geli geleman tengok bila ayah mentua suka sangat2 kat menantu... nie bukan suka macam anggap sebagai menantu, nie macam dah nampak lebih dari menantu hehe.. yelah mane tak nyer, dah laa tua teringgin pulak nak yang muda hehe.... tak ke nanti anak dia akan pikir lain pulak kalau ayah sendiri suka kat isteri kita???
http://emo.huhiho.com

eiiii ada ker kisah nie dalam kehidupan sebenar yea?? entah laa ja pun tak tahu, memang terhibur jugak tengok cite hehe... credit to team Sheila Rusli dan husband dia lah hehe...
http://emo.huhiho.com

post signature

4 yang ambil kisah:

Mohd Sukur Ibrahim said...

pun suka tgk cerita ni...mmg terhibur..

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Mohd Sukur Ibrahim

hehe...

same lah kita

ChiLaBaey's said...

Ada sesuatu di blog saya... Check it out....!!!

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's

ape dia pakngah??

nie tak sabar nie nak terjah blog pakngah nie hehe

Related Posts with Thumbnails