Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, April 9, 2010

rumah ini ker???

okay kita berhenti laa seketika pasal hal sekolah yang tak habis-habis nie...

ja pun dah bosan hehe.. hari pun dah hari Jumaat mood hari nie sama dengan mood esok dengan ahad cuti dua hari daripada memikir hal sekolah...

ALAM BUDIMAN terletak di Shah Alam... mungkin ker ja akan menetap disini nanti?? hehe entah lerr sebab ja cari umah area sini sebab en tunang sumber keje dia adalah disini dan kedua saje nak beli umah sendiri senang family ja kalau turun KL ada rumah nak duduk tak delah tumpang umah sedara dengan hotel jer...

bulan lepas dah tengok kawasan umah dia memang dalam kategori pilihan laa, en. tunang dah pun tengok show house dia memang cantik sangat2.. tuu yang buat ja pun nak tengok sendiri tuu dan kalau dah berkenan dan memang dalam budjet mungkin terus booking kot hehe...

ruang tamu dia, cantik dan besar rasanya...

ruang makan, view dia pun okay kalau rumah tepi kan hehe...

ja suka wallpaper dia hehe...

ini apa yang dia tunjuk dalam website dia memang laa cantik kan nak bagi orang beli betul tak hehe...

rancangan dia esok laa ja turun Shah Alam nak tengok sendiri rumah nie okay ker tidak.. sebab jarang turun KL hari sabtu selalu turun Ahad. kebetulan minggu nie Sabtu tak de sekolah boleh kan hehe...
http://emo.huhiho.com

post signature

4 yang ambil kisah:

Mr Kamikaze said...

Wah..cantek lah dalam rumah nie...

♥♥ eija ♥♥ said...

to:Mr Kamikaze

cantik kan hehe...
tak tahu laa nanti dah jadi umah sendiri macam nie ker tidak hehe

NahWaL said...

eh yang, alam budiman ni kat ne ek?? kat area jalan ke SEksyen 24 tu ek? tak perasan la.

i pon nak carik umah huhu tapi kat jb. tak sempat nak carik, tunang dah carikkan haha. tak sabarnya nak tengok!

shah alam banyakj umah tengah naik ni. carik2. :D. kat seksyen 15 pon ada haritu. tunang u keje mana?

Lisa said...

cantiknya ja deco umah tu.. suami kak lisa baru jer beli umah kat kuantan, tunggu proses loan n tukar nama selesai br leh pindah dok umah sendiri..
tak sabar rsnyer..

Related Posts with Thumbnails