Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, April 23, 2010

dapat penghargaan dari pakngah a.k.a chilabaey's

http://emo.huhiho.com

sungguh tak sangka.... ada dua perkara yang ja rasa happy hari nie yang pertama...

blog ja yang tak seberapa nie ade jugak orang selalu terjah yea :)

ja nak ucapkan toceh@ tq@ terima kasih hehe...

pada pakngah ja dalam dunia blogger nie hehe...

satu-satunya blogger yang ja panggil macam tuu hehe...

tak sangka muka terpampang dalam blog pakngah nie hehe...

hehe... ja suka terjah blog pakngah nie sebab ja suka tengok gambar dalam blog dia, almaklum laaa dah mula suka dalam dunia photography nie hehe.... dan ja suka jugak pakngah nie suka beli gadget-gadget baru hehe... ja beli DSLR tuu pun sebab terpengaruh dari blog pakngah laa hehe... dan ja suka ke akraban pakngah dengan family dia mesti buat gathering ramai-ramai makan, hangout sekali hehe... sebab ja jarang rasa suasana macam tuu hehe...

bukan blog pakngah jer, banyak jugak blog ja terjah bila bosan dok umah sorang-sorang nie hehe... ape-ape pun ja ucapkan terima kasih banyak kepada penerjah/silent reader ker blog ja tanpa anda blog ja nie pasti sunyi hehe...

ja sayang kamu semua hehe....
http://emo.huhiho.com

post signature

2 yang ambil kisah:

ChiLaBaey's said...

Aiiiyakkk, ada entry untuk saya ker... aduh malunye.... apa2 pun terima kasih meluangkan masa untuk entry ni yer... Thanks Cikgu... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's

hehe..

jasa muu dikenang hehe...

excited tuu cari masa jugak buat enrty nie hehe

Related Posts with Thumbnails