Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, April 20, 2010

cubaan yang pertama

ja telah mencuba gadget terbaru ja untuk lihat kehebatan nyer...

lokasi : kampung eja

subjek : alam sekitar

nielah yang dapat ja hasil kan semua nie tanpa edit mane-mane gambar pun....


walaupun ja rasa gambar diatas nie biasa tapi ada yang ja suka hehe...

kelemahan yang ja rasa ialah
  1. ja masih lagi belajar mencari view yang bagus.
  2. tak tahu shot yang mane nak pilih untuk beri ia lebih cantik lagi.
ada ape2 komen!! ja amat menghargai komen anda hehe...
http://emo.huhiho.com

post signature

2 yang ambil kisah:

ChiLaBaey's said...

Dah ada idea2 menarik, cuma perlukan angle view yang lebih menarik... nati nampak gambar macam tak cukup sifat.... pinjam kamera boleh... hehehe.... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

to:ChiLaBaey's

ooo ok :)

macam mane yek pakngah, gambar yang cukup sifat tuu?? hehe

share boleh?

Related Posts with Thumbnails