Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, January 25, 2010

bidang hartanah...


http://emo.huhiho.comermmm dekat satu hari ja tak update blog ja nie...

kalau orang lain ja tgk sibuk nak wat persiapan untuk kawin kan? ja pulak tak kawin lagi tapi sibuk nak cari rumah hehe...

memang ja target tahun nie ja nak dapat semua umah impian hehe...

ja dah survey area SUBANG, KLANG, SHAH ALAM... kawasan sana memang ja rasa semua tahu rumah mahal kan?? 200K keatas hehe...

nak dapat yang 200K ke bawah jangan harap ler...

http://emo.huhiho.comboleh pulak ja dapat berita yang tak mengembirakan iaitu:

"kemungkinan mulai bulan 2 nie, interst loan rumah tak kisah laa gov atau bukan dah naik... bukan lagi macam sekarang nie "

http://emo.huhiho.com

ermmm lagi laa mendown lagi niat nak miliki rumah tapi ja nak tgk dulu keadaan mcm

satu lagi ja dah survey kot ade expo hartanah yang akan berlangsung tahun nie..

ja nak minta pendapat kawan-kawan blogger semua, kot-kot ade blog yang de update dalam bidang hartanah nie, boleh share sikit info untuk ja.. tq semua...

http://emo.huhiho.com

post signature

2 yang ambil kisah:

Zool Blogger said...

sana memang mahal.... cubalah cari yg kat pinggir bandar..

tapi memang rumah kena beli masa muda.. dah umur 30-40 dah susah...

nak beri nasihat pun susah sbb bukan area saya. kalau Melaka bolehlah

Zool

eija ^_^ said...

to:Zool Blogger

hehe..

tq nie yang bersemangat nak cari rumah nie :)

anyway tq hehe

Related Posts with Thumbnails