Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Tuesday, January 12, 2010

tolong ja boleh tak??

kawan-kawan blogger yang dikasihi..

nak tanya laa mcm mane yek...

kalau ja nak ubah skin/templates/background ja nie kepada yang file dia .XML??

sebab ja buat widget yang kiri kanan nie semua hilang...

ada tanya kawan tuuu dia kata copy di notepad dulu

pastu baru paste balik dalam yang baru tuu... tapi ja tak berapa reti laa

ada cadangan tak?

atau pun blog yang ja boleh rujuk...

Nota kaki :

tolong !! ja dah dua malam tido lewat dok godek-godek blog nie huhu..

post signature

4 yang ambil kisah:

aidah said...

Salam Eija,
Akak dh dua kali tukar layout blog. Bila tukar nanti semua blog list dan ada link2 yg tertentu akan hilang. Betul kata kawan Ja . Memang kena byk buat Copy n Paste. Akak CP HTML kat MS Word je.

Sebutir Pemata Hati said...

salam cube bacer nie
http://shugclubnett.blogspot.com/2009/07/macam-mana-nak-tukar-template-for.html
.copy semua code wiget tu kat notepad or ms word.

eija ^_^ said...

to:aidah

kan akak??? mesti hilang...

nak wat mcm mane? ja dah copy dalam word tapi tak tahu lak nak letak mane hehe

eija ^_^ said...

to:Sebutir Pemata Hati

tq for information..

nanti ja tgk yek...

Related Posts with Thumbnails