Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, January 18, 2010

cinta sejati????

http://emo.huhiho.com

Cinta sejati..

"kadang-kadang kita sebagai manusia leka,

tidak sedar kadang-kadang cinta sejati itu berada di depan mata kita "

itulah ayat yang dipaparkan sesudah cinta balqis habis petang tadi, ja ingat tak sempat balik dari sekolah tadi nak tgk. Sebenarnye ja tak follow pun cite nie cuma nak tahu ape ending cite nie :)

tapi kalau dalam situasi@keadaan ja, memang tak de sape2 pun yang berada di depan ja, kalau laa ja tak berkawan dengan 'si kumbang' nie... tapi ja tak tahu laa situasi orang lain, sebab ja memang kurang kawan lelaki nie :) dari sekolah sampai IPTA pun memang tak da.. kawan dengan kawan-kawan perempuan jer, kenal mcm tu jer bukan rapat pun. kecuali kawan sekolah menengah de sorang tuu memang geng ja dengan kawan-kawan lain laa....

http://emo.huhiho.com

ja dah lama perhatikan memang betul ayat, kawan ja pun ramai yang mendirikan rumah tangga dengan kawan yang diaorang kenal masa zaman sekolah dulu...

kalau cite lagi laa banyak kan.. contoh cite

KUCH KUCH HOTA HAI :yang mana watak shah rukh yang awalnye berkawin dengan rani yang baru jer berkenalan masa belajar. Tetapi perkahwinan mereka tidak kekal lama disebabkan rani meninggal semasa melahirkan bayi. Akhir nyer dengan pertolongan anak (anjali) dengan ayah mertua dan mak (rahul) mendekatkan kajol (anjali) dgn shah rukh (rahul) semula semasa di Summer Camp (best kan cite nie :) ja rasa semua mesti tahu cite nie )

DIL TO PAGAL HAI : pun sama jugak cite nie :) dah lama watak shah rukh nie berkawan, berkerja dengan karisma kapoor. tapi bila watak mahduri masuk, yang depan mata di tinggalkan.

hehe nie jer laa cite yang ja ingat pun, cite melayu ja tak pasti cite ape yang berkaitan dengan ayat di atas tuu :) tapi bagi ja lah kalau sesorang tu (lelaki@perempuan) jangan terlalu baik dengan kawan yang lain jantina contoh nyer lelaki kawannyer perempuan. perempuan penah terpikir@ terasa mungkin dia baik sebab suka kita ker kan?? dan bagi perempuan pulak jangan pikir macam-macam dulu, dah dengar dari mulut tuan punya badan baru laa feeling sebab ja dah alami pun :(

http://emo.huhiho.com

Nota kaki : feeling bila hati/fikiran dah pasti itu diri kita, bukan orang lain

post signature

9 yang ambil kisah:

PeJuAnG HiDup said...

cinta monyet?

pak long said...

salam...
bestnya tengok citer industan....
moga appy selalu

MisS Cinta_ati said...

heheh..cinta 3 segi??

eija ^_^ said...

to:PeJuAnG HiDup

hehe cinta monyet pun kita tak sure kan???

dah lama baru tahu hehe

eija ^_^ said...

to:pak long

hehe best kan cite hindustan :)

paklong mesti suka :)

eija ^_^ said...

to:MisS Cinta_ati

cinta 3 segi??

kan?? memang betul tuu miss :)

Sebutir Pemata Hati said...

cinta sejati...susah untuk ditemui..

eija ^_^ said...

to:Sebutir Pemata Hati

betul tuu kak :)

ja setuju :)

eija ^_^ said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails