Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, January 20, 2010

lagu 60an best jugak (lentok habis...)


(sumber dari GOOGLE)

cukuplah ja hari nie melihat nasib...

hehe.. ja rasa semua orang mesti tgk malam ANUGERAH LAGU ke-24 yang lepas kan???

kalau yang tunggu sampai habis tuuu mesti tgk 3 persembahan dari 3 era yang berlainan...


pertama era JEFFRY DIN


kedua era JAY JAY...

ketiga era KUMP SEARCH(maap yang nie tak de video)

tapi ja suka era dua atas tuuu dengar lagu tuu memang feeling lah hehe...

ermm ja rasa semua mesti lentok habis malam nie.... tambah-tambah lagi dengar lagu rindu bayangan sedih bile dengar lagu nie :(

http://emo.huhiho.com

Nota kaki : moody pulak malam nie :)

post signature

6 yang ambil kisah:

noor azian azman said...

memang bes...kyan suka AJL24 ni...hebat persembahan semuanya... terhibur

Aidi-Safuan said...

huhu...tuh la pasal!
besh gila dengar jay jay ngan carefree. pastu search plak. :)

eija ^_^ said...

to:noor azian azman

hehe ja tahu semua pun suka hehe..

kan kak yan? hehe

eija ^_^ said...

to:Aidi-Safuan

betul tuu awak same laa saya hehe

naNa.neRRa said...

suke jugakkkk!
dulu2 nyer lagu best2.. =)

eija ^_^ said...

tO:naNa.neRRa
kan cik nana hehe...

akak pun suka

Related Posts with Thumbnails