Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Thursday, January 14, 2010

plan hari nie, semalam dan siap semuanyer...

(tengah membelek blog...)

dari hari selasa sampai hari nie....

ja rasa macam tak puas hati jer dengan 'rupa bentuk' blog ja nie :)

rasa macam ade jer yang tak kena,

tu yang skg nie plan nak letak putih jer, tak de dah background yang colourfull...

tapi rasa macam pale lah pulak kan hehe.... (putih jer...)

http://emo.huhiho.com

tu yang tengah memikir ape yang nak letak lagi nie....

ade tak sesiapa kawan-kawan yang tahu blog yang ada tutorial untuk mencantikkan blog ker? ja ade laa jumpa satu dua tapi tak dapat tolong ja pun..

any suggestion???

Thanks kawan-kawan for supporting me...

Nota kaki : ja sayang semua... muaaahhh....

http://emo.huhiho.com

post signature

2 yang ambil kisah:

Hazzy Ishak said...

cuba belajar kat sini
www.blogbulk.com
www.blogdoctor.me

eija ^_^ said...

to:Hazzy Ishak

tq...tq...

hazzy for info :)

Related Posts with Thumbnails