Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Saturday, January 2, 2010

sudah 2 tahun... :)

apa yang 2 tahun?? hehe

ini lahh my first gadget yang menggunakan duit pertama gaji :)

umur dia bulan 2 dalam 2010 nie genap laa 2 tahun ia berbakti pada ku....

1st gadget yang ja beli hasil gaji yang pertama pada tahun pertama ja mengajar...

dah 2 tahun huhu mesti terkopek sana sini, kata jer ORI kan :(

ermmm sudah mula laa fikiran nie berlegar-legar untuk menganti bakti nyer hehe..

NOKIA kemungkinan akan digantikan dengan SONY ERICSSON

pertama sekali yang sudah berpaut dihati ialah :

model C901 - ada versi pink tau hehe..

model W902 - uhh cantik, dengar lagu best giler nie...

model c501 - simple dan sempoi je kan hehe

mungkin ramai kawan-kawan blogger dah pakai hp di atas nie kan?

ja nie memang lambat nak kumpul wit dulu, de keingnan mcm nie baru terhegeh-hegeh nak cari hehe....

tak pelah lambat asalkan dapat...

yang mane satu okay yek? ade sesiapa punya pendapat share lah dengan ja hehe...

post signature

2 yang ambil kisah:

naNa.neRRa said...

sony w508 kak.. :)

eija ^_^ said...

to:nana

c508? best ker nana?

tak penah tgk lagi nanti akak tgk :)

Related Posts with Thumbnails