Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Saturday, January 23, 2010

sunday - 24/1/2010


entry hari nie untuk hari ni dan esok...

hari nie SABTU 23/1/2010 ja bersekolah sebab de sekolah ganti untuk Tahun baru Cina nanti, Insyallah lepas sekolah ja nak balik Taiping. mula-mula ingat tak nak balik sebab cuti satu hari jer, tapi tak syok pulak tinggal mak sorang-sorang kat umah. jadi ja balik laa minggu nie... minggu lepas adik balik, ja tak bali...

macam nie laa ja tahun nie mak dah bersara ja weekend ja mesti balik sebab nak teman mak kat umah at least de jugak teman mak nak cakap kan??

AHAD- lak tak sure lagi nak buat ape.. dok umah je kot atau balik kampung nanti :)

tapi rasa mcm nak masak mee jawa lah...

lama tak makan hehe...

nak tahu resepi boleh klik gambar mee jawa tuu hehe....

nota kaki : teman lah ibu kita, bila kita masih lagi boleh meneman mereka :(

post signature

4 yang ambil kisah:

ParkAir said...

sedapnya wei mee jawa tu, g cari la malam ni..

eija ^_^ said...

to:ParkAir

hehe memang sedap pun hehe

Nazz said...

Banyak makanan kat sini..! adus buat aku lapar lah.. cam sedap jer mee tu..

eija ^_^ said...

to:Nazz

hehe welcome to my blog...

hehe lapar boleh singgah tgk hehe

Related Posts with Thumbnails