Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, January 13, 2010

ermmm.. ini perasaan nyer...


hari ini seperti biasa pulang dari sekolah...

semasa dalam perjalanan ke rumah, tiba-tiba satu perasaan timbul dalam hati ini..

http://emo.huhiho.com

macam hati yang berbunga-bunga pulak rasanya hehe...

ja rasa mcm nie sejak kuar dari kelas 1 Bijak dgn 1 Pintar hari nie..

tak tahu kenape hari nie bila mengajar budak-budak nie..

rasa mcm kepuasan bila mengajar...

paham ape yang ja sampaikan, boleh menjawab soalan yang diberi..

tapi nie masa kelas laa tak tahu waktu exam nanti mcm mane kan?

http://emo.huhiho.com

ja harap-harapkan agar perasaan nie akan ada sampai ja bersara nanti hehe..

untuk sesi latihan sukan hari nie pulak...

allhamdulillah semua berjalan dengan okay, terima kasih pada guru-guru rumah hijau (sesi petang) yang hadir awal sekolah hari nie, ja hargai sangat kerjasama cikgu... terima kasih jugak kat akak-akak yang support ja bagi ja kita semua ketua kan? tq kak mira, kak suzi dan kak ana sayang semua....

Nota kaki : pelik kan rasa macam nie? suka pulak bila ada perasaan mcm ni..

post signature

2 yang ambil kisah:

naNa.neRRa said...

uweee!!!
cikgu...
nk markah yg banyak bintang2 ekh! :)

eija ^_^ said...

to: nana

hehe..
adik nak markah ape?
nanti cikgu bagi yek..
5 bintang cikgu bagi...

Related Posts with Thumbnails